Ar sliktiem jaunumiem klajā nākusi Degvielas tirgotāju asociācija, kas skar Latvijas autovadītājus

Degvielas tirgotāju asociācija paziņoja par ļoti sliktiem jaunumiem visiem Latvijas autovadītājiem. Diemžēl daudzi šoferi, to izlasot, izjūt skumjas un nopūšas.

 

Latvijā degvielas uzpildes stacijas parasti atrodas sabiedriskās pieejamības teritorijās, kur automašīnu īpašnieki var uzpildīt savus transportlīdzekļus ar degvielu.

 

Šīs stacijas parasti piedāvā dažādu veidu degvielu, tai skaitā benzīnu, dīzeļdegvielu un dažreiz arī alternatīvās degvielas, piemēram, biodegvielu vai elektrību.

 

Uzpildes stacijās ir arī citi piedāvājumi papildus degvielai, piemēram, automašīnu mazgātava, riepu piepumpēšana vai tīrīšana, kā arī mazs veikals ar uzkodām un dzērieniem.

Dažādi uzņēmumi, kuriem ir licences un atļaujas, parasti pārvalda šīs stacijas, lai nodrošinātu degvielas pārdošanu un automašīnu apkalpošanu.

 

Degvielas cena Latvijā ir pakļauta mainīgiem faktoriem, piemēram, pasaules naftas cenu svārstībām, valūtas kursa izmaiņām, nodokļu politikai, konkurencei tirgū un citiem ekonomiskiem apstākļiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Latvijā degvielas cenas parasti ir zemākas nekā dažās Rietumeiropas valstīs, bet augstāka nekā citās Austrumeiropas valstīs.

 

Degvielas tirgotāju asociācija sniedza nepatīkamu paziņojumu visiem Latvijas autovadītājiem. Kādas ir tuvākās izredzes? Uzziniet vairāk, turpinot lasīt!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment